Wat zijn de tarieven om geld te lenen?

graph-100153462Bij ons betaal je rente over het bedrag dat je leent. De rente is afhankelijk van de hoogte van je lening en het soort lening dat je afsluit. Lenen hoeft helemaal niet duur te zijn! Wanneer je net dat laatste beetje geld nodig hebt voor je auto, bijvoorbeeld 2.500 euro, dan betaal je maar 1.99% rente. Heb je geen behoefte om verantwoording af te leggen over het type lening dat je wilt afsluiten, en wil je zelf bepalen waar je het geld aan uitgeeft? Dat kan. Je kunt kiezen voor een lening voor alle doeleinden. Je kiest dan voor de Comfortlening Plus, waarbij je slechts 5.70% rente betaalt. Kun je toch nog die mooie reis maken dit jaar! Of je partner ten huwelijk vragen!

Grotere bedragen lenen

Overweeg je een flink bedrag te lenen voor persoonlijke uitgaven? Dan kan de rente oplopen tot 11.50%. Dit is bij ons tevens de hoogste rente! Je weet dus dat je niet meer rente kwijt zult zijn over het bedrag dat je leent. Je kunt kiezen voor een lening tot 90.000 euro voor alle doeleinden! Zo kun je misschien wel die boot aanschaffen waar je al jaren voor spaart… Wij maken het allemaal een stuk gemakkelijker voor jou.

Kleine bedragen lenen

Kun je deze maand net even die ene rekening niet betalen? Geen probleem! Je kunt bij ons zelfs direct kleine bedragen lenen! Overweeg je bijvoorbeeld 500 euro te lenen voor persoonlijke doeleinden? Dan betaal je een rente van 11.50%. Wellicht is het dan slimmer om te kiezen voor een andere lening en een iets hoger bedrag. Leen je bijvoorbeeld 2.500 euro, dan betaal je veel minder rente! Slechts 5.70%!

Start hier je aanvraag voor een lening!

Getagd met geld lenen kosten, kosten geld lenen, Kosten van geld lenen, kosten van lening, Wat kost geld lenen, wat zijn de kosten van lenen

 

Let op: geld lenen kost ook geld.