Autolening

autoleningEen nieuwe auto nodig, maar niet geld genoeg geld op uw rekening? Neem dan een autolening. Dat kan zeer voordelig en aan een zeer laag tarief, momenteel slechts 2,49%!

lening vergelijken

Autoleningen zijn in sommige periodes van het jaar, bijvoorbeeld tijdens het autosalon, goedkoper dan anders. Niettemin zijn ook de huidige tarieven zeer voordelig. Vergelijk ze hieronder en kies degene die het beste bij uw situatie past.

#JKPType leningAanbiederOmschrijvingAanvragen
#12.39%AutoleningCetelem
  • Leen tot 110% van de aankoopprijs!
  • Voor nieuwe auto's
  • Voor tweedehands wagens jonger dan 36 maanden
  • Minimaal € 2 500
  • Maximaal € 200 000
Vrijblijvende simulatie
#23.60%AutoleningMozzeno
  • Je leent bij particulieren
  • Tarief is 'vanaf' en kan hoger uitkomen
  • Zowel tweedehands als nieuwe wagen
Vrijblijvende simulatie

 

Conclusie:

Cetelem is momenteel de meest interessante optie voor de financiering van uw wagen. Het JKP ligt lager dan dat van andere aanbieders.

lening vergelijken

Autolening simulatie

Niet zeker hoeveel u gaat moeten afbetalen per maand? U kan eenvoudig uw autolening berekenen met onze autolening simulatie. U kan spelen met de gegevens: even de kostprijs van de wagen, rentevoet en gewenste looptijd invullen en klaar!

Een autolening is een geldlening waarmee ufinanciële armslag verkrijgt voor de aanschaf van uw auto. Het is als het ware een vorm van een persoonlijke lening. Daarbij bent u verzekerd van duidelijke voorwaarden en directe beschikking over uw budget.

Het is een lastige taak om de auto van uw dromen te vinden. Er is immers volop keuze, de verschillende merken hebben allemaal zo hun voor- en nadelen. Als u de keuze eenmaal gemaakt hebt, dan is de financiering vaak nog een issue. Door middel van het afsluiten van een autolening bent u nu ook financieel in staat om de aankoop van je auto te realiseren.

Waarom een autolening?
Veel kredietverstrekkers bieden specifieke leningen aan die zijn afgestemd op de aanschaf van een auto. Een autolening is vergelijkbaar met een persoonlijke lening, maar kent enkele gunstigere voorwaarden om de aanschaf van je auto mogelijk te maken. Natuurlijk kan de autolening worden toegespitst op je specifieke (toekomstige) aankoop.

Een persoonlijke autolening heeft als grootste voordeel dat alle leningvoorwaarden zeer duidelijk te noemen zijn. Het rentepercentage waartegen geleend wordt, alsmede de terugbetalingstermijnen zijn vooraf overeengekomen. Daardoor weet u al voor het afsluiten van de lening waar u aan toe bent. Schommelingen op de geldmarkt hebben dus geen invloed op uw rentekosten. Dat is een groot voordeel! Bovendien verkrijgt u per direct het benodigde geldbedrag, zodat u uw droomauto direct kunt aanschaffen.

Rekenvoorbeeld
Een auto is natuurlijk een duur product, dat u niet zomaar één, twee, drie aanschaft. Het is daarom belangrijk om de aankoop goed te overwegen. Maar het aanschaffen van een auto is met behulp van een autolening ook weer niet onbetaalbaar. Bij het afsluiten van een autolening kunt u uitrekenen wat de kosten per maand zullen zijn.

Autoleningen vergelijken
Natuurlijk zijn er ook in deze markt verschillende spelers actief. De Belgische kredietverstrekkers hebben allemaal hun eigen aanbod als het om persoonlijke autoleningen gaat. Waar bent u nu aan het juiste adres? Om antwoord te kunnen geven op deze vraag, kunt u op internet een vergelijking doen tussen de verschillende leningen.

Zoals u kunt zien, bestaan er behoorlijke verschillen als het aankomt op het te betalen rentepercentage. Maar ook de voorwaarden van de autoleningen kunnen per kredietverstrekker flink verschillen. Informeer daarom goed naar de voorwaarden en lees de kleine lettertjes daarbij goed!

lening vergelijken


 

Let op: geld lenen kost ook geld.