Hoeveel geld kan je maximaal lenen met een hypothecaire lening?

girl-100202809Vind je het fijn om een extraatje te hebben? Of kun je een flink bedrag op je rekening wel gebruiken? Dan is het fijn om te weten waarvoor je kunt lenen en hoeveel rente je gaat betalen. Stel, je wilt een nieuwe auto kopen, maar je hebt net wat financiële tegenslagen gehad. Dan is het prettig als je toch je droom kunt najagen. Zo is het bij ons heel eenvoudig om geld te lenen. Ook als je eerder moeilijkheden hebt ondervonden bij de bank.

Overzicht

Op onze website hebben we voor jou in kaart gebracht wat je maximaal kunt lenen. Het is allereerst afhankelijk van het soort lening dat je wilt afsluiten. Bovendien verschilt de rente per type lening. Wanneer je bijvoorbeeld een bedrag leent van 2.500 euro om een auto aan te kunnen schaffen, betaal je een zeer lage rente van 1.99%. Uiteraard is de rente afhankelijk van de levensduur van de auto. Weeg daarom van tevoren goed af hoe lang jouw auto mee zou kunnen gaan. Schaf je een auto aan van maximaal drie jaar oud? Dan betaal je 3.99% rente over het te lenen bedrag. Kies je daarentegen voor de aankoop van een nieuwe auto, dan betaal je veel minder rente!

Huis kopen

Een huis kopen is iets wat niet over een nacht ijs gaat. Zeker niet vanwege de financiën. Krijg je bij de bank niet genoeg geld voor je hypotheek? Dan kun je bij ons tot wel 50.000 euro bijlenen! Dan is jouw droomhuis ineens toch te realiseren… Maximaal te lenen bedragen zijn wel afhankelijk van jouw netto salaris.

Start hier je aanvraag voor een lening!

Getagd met berekenen hypothecaire lening, hypothecaire lening berekenen, maximale hypothecaire lening, maximale hypothecaire lening berekenen, simulator hypotheek

 

Let op: geld lenen kost ook geld.