Lening calculator, bereken je lening hier!

imagesOp een snelle manier erachter komen hoe je lening er uit komt te zien? Dan gebruik je de handige lening calculator op geld-lenen-zonder-bank.be! Vul het totale bedrag in dat je wilt lenen en kies daarnaast over hoeveel jaar je het bedrag terug wenst te betalen. Deze periode loopt normaliter van 1 tot 30 jaar en gebeurt middels een aflossing van een maandelijks bedrag of met vast kapitaal. Op dit moment is de laagste rentevoet die wij hanteren 5.7%, voor een lening voor alle mogelijke doeleinden. Klik op ‘berekenen’ en je weet wat ervoor nodig is om je dromen waar te maken!

Gedetailleerder berekenen

De simpele lening calculator, die hierboven beschreven is, geldt voor alle doeleinden. Je kunt hier dus mee doen wat je wilt en dit hoeft niet bekend te zijn bij ons. Mocht je je lening specifieker willen berekenen, dan is er ook een speciale autolening simulatie. Zo weet je binnen de kortste keren of het voor jou mogelijk is in je grootste fantasie rond te rijden. Ga je liever voor het huis van je leven? Dan is er ook een hypothecaire lening simulatie, die gebaseerd is op een lagere rentevoet. Hier dien je vanzelfsprekend wat meer gegevens in te vullen. Hier kan ook rekening worden gehouden met persoonlijke behoeften. Voor net dat beetje extra aandacht kun je probleemloos en geheel vrijblijvend contact opnemen. Onze kundige werknemers staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden of om je gewoon wat meer te vertellen over wat er allemaal mogelijk is.

Getagd met lenen berekenen, lening berekenen, lening calculator, Lening simulator, maximale lening berekenen, simulatie lening

 

Let op: geld lenen kost ook geld.