Minikrediet nodig? Geen probleem!

6a0148c6f68c01970c01a3fcdd8b4f970bAuto’s, schepen, verre reizen of eigen bedrijven. Voor al deze activiteiten heb je een flinke smak geld nodig. Ook de minder leuke dingen kosten vaak veel geld, zoals uitvaarten of onverhoopte schade aan je huis. Een lening kan dan een oplossing bieden. Dit is waar één van de grootste vooroordelen ontstaan omtrent het verlenen van krediet. Krediet hoeft namelijk niet enkel verstrekt te worden als het gaat om grote bedragen. Lenen kan net zo makkelijk als het gaat om een klein bedrag. Dit noemen ze ook wel minikrediet. Misschien heb je per ongeluk teveel geld uitgegeven aan het begin van de maand, waardoor je nu kampt met een saldodipje. Heb je nog wel vaste lasten die je over het hoofd hebt gezien? Dan kan het eind van de maand onvoordelig uitpakken voor je, tenzij je kiest voor een minikrediet bij geld-lenen-zonder-bank.be! Fijn is dat je het op deze manier snel weer terug kunt betalen en het dus niet te duur uitvalt. Klein lenen met groot voordeel!

Net iets langer

Weinig geld lenen en er de tijd voor nemen dit terug te betalen, hoe fijn is dat? Bij ons profiteer je van een periode die uit twee maanden bestaat, zodat jij genoeg ruimte hebt om de lening op je eigen tempo af te sluiten en terug te betalen. Lukt het je sneller? Dan is onderstaande optie wat voor jou!

Comfortabel lenen

Bij de speciale lening “comfort lening plus” betaal je slechts 5,7% interest, terwijl je wel 7500 euro kunt lenen. Een minilening krijgt op deze manier een heel andere dimensie! Ben jij er klaar voor?

Getagd met afsluiten minilening, kosten minikrediet, kosten minilening, minikrediet aanvragen, Minikrediet afsluiten, Minilening afsluiten

 

Let op: geld lenen kost ook geld.