Krediet aanvragen? Laagste rentevoeten hier!

0Een begrip dat vaak voorbij komt bij het aanvragen van krediet, is de zogenaamde rentevoet. Weet jij al wat dit is? Dan kun je ervan op aan dat je profiteert van de laagste rentevoeten als je kiest voor een lening bij geld-lenen-zonder-bank.be! Ben jij nog niet helemaal thuis in de leenwereld, maar wil je hier wel graag meer over weten? Lees dan snel verder en kom erachter wat de rentevoet is en wat het betekent voor jouw persoonlijke lening.

Te betalen rente

De kredietverstrekker krijgt van jou een vergoeding voor het verstrekken van de lening. Deze rente wordt ook wel debatrente genoemd. De debatrentevoet wordt berekend aan de hand van het rentepercentage op jaarbasis. De voet is variabel of vast. Wat is het verschil? Een vaste debatrentevoet blijft tijdens de looptijd van de lening gelijk, wat neerkomt op elke maand een vast bedrag aflossen. Deze rentevoet wordt voornamelijk gebruikt bij een persoonlijke lening. Bij een doorlopend krediet, oftewel een variabele debatrentevoet, kan het rentepercentage hoger of lager worden tijdens de looptijd. De lening kan dus duurder of goedkoper worden. Dan is er tot slot ook nog de interne rentevoet. Deze geeft het maatschappelijke rendement weer van het project. Heeft het maatschappelijke waarde? Dit wordt bepaald door de kosten en de baten in te schatten en te kijken met welk percentage dit moet worden gedisconteerd om op een constante waarde uit te komen.

Gegarandeerd de laagste rentevoeten

Geld lenen bij ons is zo aantrekkelijk, doordat wij de laagste rentevoeten garanderen. Helemaal klaar voor je lening? Start nu en profiteer!

Getagd met aanvragen krediet, aanvragen lening, afsluiten krediet, krediet aanvragen, krediet afsluiten, lening aanvragen

 

Let op: geld lenen kost ook geld.