Kleine lening nodig? Geen probleem!

images (5)Veel mensen denken bij een lening meteen aan grote uitgaven. Huizen, auto’s, verbouwingen en ga zo maar door. Toch is dit niet altijd terecht. Ook voor kleine leningen kun je terecht bij instanties. Dit wordt dan ook wel een minilening of microkrediet genoemd. Ze zijn heel erg handig als je even krap bij kas zit. Zo hoef je niet te schooien bij familie en/of vrienden en kun je toch snel hulp inschakelen, zodat je zelf dat kleine bedrag alsnog op kunt hoesten. Het voordeel aan een kleine lening is dat je het ook weer vrij snel terugbetaalt. Op onze website vind je twee opties voor een kleine lening. Welke dat zijn, lees je hieronder.

De “comfort lening plus”

De naam zegt het al: een comfortabele lening met extra veel voordeel. Om te kunnen lenen, betaal je een maandelijkse vergoeding: de rente. Een kredietverstrekker kan ook andere kosten in rekening brengen. De totale kosten worden uitgedrukt in het jaarlijkse kostenpercentage, afgekort ook wel JPK. Bij de comfort lening plus kun je tot maar liefst 7500 euro lenen. Dit, terwijl je maar 5,7% interest terugbetaalt. Dit is dus een zeer lage jaarlijkse kostenpercentage en rentevoet! Is het JPK gelijk aan het kostenpercentage? Dan worden er geen andere kosten in rekening gebracht. Gebeurt dit wel, dan is het JPK hoger dan de rentevoet. Bereken jouw lening en kom erachter of dit het geval is.

Lening met twee maanden uitstel

Bij de lening met twee maanden uitstel profiteer je wel van een klein leenbedrag, maar hoef je dit niet op korte termijn terug te betalen. Hierbij begin je pas na twee maanden met terugbetalen. Weet jij al waar jouw voorkeur naar uitgaat?

Getagd met geld lenen klein bedrag, klein bedrag lenen, Kleine lening, minikrediet aanvragen, minilening aanvragen

 

Let op: geld lenen kost ook geld.