Geld lenen met schulden? Dat is mogelijk!

gold-100159738Tegenwoordig is het helemaal niet meer raar als je een lening af wil sluiten. We hebben toch bijna allemaal wel eens van die momenten waarop je geld nodig hebt maar het op dat moment gewoon niet op je rekening hebt staan? Wat dacht je er bijvoorbeeld van als je huis dringend een verbouwing nodig heeft? Dat loopt vaak toch in de duizenden euro’s. Helemaal niet gek dus als je dit geld niet een twee drie op je rekening hebt staan.

Geld lenen zonder poespas

Gelukkig is het tegenwoordig vrij gemakkelijk om geld te lenen voor dit soort zaken. Niet zozeer bij de bank, want daar kan het nog wel eens moeilijk zijn om geld te lenen wanneer je ergens anders al schulden hebt. Wanneer je geld gaat lenen bij een bank, zullen zij namelijk eerst altijd het BKR raadplegen om te kijken of je nog andere leningen hebt lopen of ergens anders schulden hebt. Als dit daadwerkelijk zo is, zul je in de meeste gevallen geen lening krijgen bij de bank. Wanneer je een lening bij ons afsluit, is het echter geen probleem als je ergens anders schulden hebt. Wij kijken niet in het BKR register, maar vertrouwen erop dat jij de juiste beslissing neemt.

Kijk en vergelijk

Op onze site kun je per lening bekijken wat de voordeligste optie voor jou is. Wij geven je namelijk een lijst met verschillende geldverstrekkers, allemaal met de bijbehorende rentepercentages, het minimaal en het maximaal te lenen bedrag. Zo kun jij de juiste keuze maken.


 

Let op: geld lenen kost ook geld.