‘Geld lenen kost ook geld.’ Waarom staat dat overal?

business10063679Op televisie komen regelmatig reclamespotjes voorbij van verschillende kredietverstrekkers. Deze reclames, en bijvoorbeeld ook autoreclames waarbij je je auto in twee keer kunt betalen, eindigen tegenwoordig standaard met de leus ‘Let op! Geld lenen kost geld!’. Natuurlijk weten de meeste mensen wel dat wanneer je geld leent, je in de meeste gevallen een bepaald percentage rente moet betalen over het geleende geld. Wat veel mensen echter niet weten, is je dat je bij bepaalde kredietvertrekkers ook afsluitkosten en advieskosten moet betalen.


Wat zijn afsluitkosten en advieskosten?

Onder afsluitkosten wordt vaak een van tevoren vastgesteld bedrag verstaan dat door de lener, jij dus, betaald moet worden aan de kredietverstrekker wanneer je een lening afsluit. De kredietverstrekker rekent deze kosten voor het opmaken van de documenten en dergelijke. Naast afsluitkosten, worden er soms ook nog advieskosten gerekend. Dit zijn de kosten voor het advies dat de kredietverstrekker je heeft gegeven bij het uitkiezen van een geschikte lening.

Lenen zonder afsluitkosten en advieskosten

Bij ons is het ook mogelijk om een lening af te sluiten zonder dat je afsluitkosten en advieskosten moet betalen. Het vergelijken van de leningen doe je heel gemakkelijk zelf online dus hiervoor worden vaak al geen kosten gerekend en ook afsluitkosten blijven in veel gevallen achterwege. De voordeligste leningen sluit je dus bij ons af! Neem daarom snel een kijkje op onze site, kies de lening die op jou van toepassing is en vergelijk meteen alle aanbieders. Zo kun jij altijd de voordeligste lening afsluiten.

Getagd met Geld lenen kost geld, geld lenen kosten, kosten geld lenen, lenen kosten, Wat kost geld lenen, wat zijn de kosten van lenen

 

Let op: geld lenen kost ook geld.