Geld lenen zonder rente? Dat is mogelijk!

coin-in-a-piggy-bank-10020586Tegenwoordig is het helemaal niet meer zo’n big issue om geld te lenen. Vroeger gebeurde het bijna niet, en was het lenen van geld een soort teken van zwakheid, omdat je blijkbaar je zaakjes niet op orde had. Vandaag de dag is het echter helemaal niet meer zo raar om een lening af te sluiten. Het leven is nu eenmaal duur dus dan is het begrijpelijk als je eens krap bij kas zit, en dus een lening afsluit om de rekeningen te kunnen betalen.

Verschillende leningen

Er bestaan allerlei verschillende soorten leningen, allemaal voor een ander soort aankoop bestemd. Zo heb je bijvoorbeeld autoleningen, hypothecaire leningen, renovatieleningen en persoonlijke leningen. Persoonlijke leningen zijn vaak de duurste leningen omdat je helemaal zelf mag weten wat je met het geld gaat doen. Zo kun je bijvoorbeeld een persoonlijke lening afsluiten als je gaat trouwen, of als je op vakantie wil, maar ook als je onverwachts de uitvaart van een dierbare voor je rekening moet nemen, of wanneer je nog schulden hebt bij iemand.

Rente betalen

Bij de meeste leningen betaal je een bepaald percentage rente bovenop het bedrag dat je leent. De hoogte van deze rente is afhankelijk van het soort lening dat je afsluit, en bij welke kredietverstrekker je dat doet. Wat veel mensen echter niet weten, is dat het ook mogelijk is om geld te lenen zonder dat je rente hoeft te betalen. Neem dus gerust een kijkje op onze site om erachter te komen hoe jij zo’n lening af kunt sluiten.

Getagd met geld lenen geen rente, geld lenen zonder rente, lenen zonder rente, zonder rente geld lenen, zonder rente lenen

 

Let op: geld lenen kost ook geld.