Welke soorten leningen zijn er?

new-home-buyerZoveel mensen, zoveel wensen. De één doet andere dingen met zijn of haar geld dan de ander. Heb je dit geld niet? Dan is er de lening die gespecificeerd kan worden op individuele behoeften. We bespreken graag even de meest populaire leningen met je door, zodat jij vervolgens kunt beslissen welke bij jou past.

Persoonlijke lening

Eigenlijk wordt met een persoonlijke lening elke lening bedoeld die niet wordt gebruikt voor je woning. Je kunt met een persoonlijke lening doen wat je wilt: één van de redenen dat de rente vaak wat hoger is dan bij een lening waarvoor het doel bekend is.

Doorlopend krediet/renovatielening

Het bedrag dat je leent bij een renovatielening staat niet vast en varieert. Dit komt doordat je op voorhand nog niet precies weet hoeveel je nodig hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verbouwing. Misschien wil je een dakkapel laten zetten of een grote tuin aan laten leggen. Het doorlopend krediet geeft je extra ruimte.

Hypotheek

Dit is verreweg de meest bekende en meest gebruikte lening. Er zijn maar weinig mensen die een huis in één keer kunnen kopen. Om deze reden heb je de mogelijkheid geld lenen bij een instelling, waarover je rente betaald. Je huis geldt dan als onderpand.

Overig

Alles is mogelijk bij geld-lenen-zonder-bank.be, waar je ook nog eens profiteert van een zeer lage rentevoet. Denk bijvoorbeeld aan leningen voor je auto of studentenleningen. Je kunt bij ons te allen tijde lenen, ook al heb je een negatief BKR advies. Met één druk op de knop kom je erachter welke lening voor jou het beste uitpakt. Start nu!

Getagd met leen soorten, lening soorten, Soorten leningen, verschillende leen soorten, verschillende soorten leningen, welke verschillende soorten leningen

 

Let op: geld lenen kost ook geld.