Privé lening nodig?

womanquestionsIedereen kan te maken krijgen met een financieel mindere periode. Het is dan soms moeilijk om het hoofd boven water te houden en de financiële problemen op te lossen. De meeste kredietverstrekkers zijn erg streng en niet meer zo flexibel met het toekennen van een lening. Ook zijn de meeste leningen voor een specifiek doeleinde en wordt er nauwlettend in de gaten gehouden wat er precies met het geld gebeurt.


Wat is een privélening?

Met een privélening kun je een bedrag lenen op afbetaling waar je allerhande uitgaven mee kunt financieren. Je hoeft geen factuur voor te leggen en bent dus helemaal vrij om het geld te besteden aan wat je maar wilt! Je kunt ervan op vakantie, je droombruiloft organiseren of je kunt het geld gebruiken voor nieuwe meubels. Je leent zoveel als je nodig hebt voor je plannen en betaalt elke maand een vast aflossingsbedrag gedurende de termijn die wordt vastgelegd in het contract. De rentevoet wordt bepaald aan de hand van het geleende bedrag en verandert niet gedurende de looptijd van de lening. Aan het contract zitten geen andere kosten verbonden.

Een privélening aanvragen

Bij ons ben je ervan verzekerd dat je een lening afsluit tegen een scherpe rente. Wij rekenen ook geen extra kosten als administratiekosten of telefoonkosten en dus weet je bij het berekenen van je lening altijd waar je aan toe bent. Wanneer je een privélening bij ons aanvraagt, krijg je direct antwoord en een aantrekkelijk aanbod. Wanneer je de lening afsluit, krijg je het geld in de meeste gevallen direct op je rekening gestort.

Getagd met afsluiten privelening, persoonlijke lening, privelening afsluiten, privelening simulatie, privelening simulator, simulatie prive lening, simulator prive lening

 

Let op: geld lenen kost ook geld.