Een Onderhandse lening, is dat wel een goed idee?

Picking-the-Type-of-Loan-for-your-NeedsEen onderhandse lening is een lening zonder tussenkomst van een bank. En dat kan soms best een interessante optie zijn. Je leent bijvoorbeeld geld bij een familielid, bekende of particulier. Het maken van de afspraken over zo’n rekening is erg belangrijk.

Goede afspraken maken

Als je goed afspreekt wat je leent, wanneer en in welke termijnen wordt terugbetaald en tegen welke rente geleend kan worden, kan er eigenlijk niks meer fout gaan. Iedereen weet wat er van hem of haar wordt verwacht. Je kunt dit zelfs vastleggen in een contract.

Geld lenen van particuliere kredietverstrekkers

Als je geen geld kunt of wilt lenen bij de bank en lenen van vrienden en familie ook geen optie is, is het wellicht interessant om van andere particuliere kredietverstrekkers te lenen. Zij lenen geld uit eigen kapitaal uit en verdienen geld door de rente hierover. Het voordeel is dat de rente vaak veel lager is dan bij de bank. Deze verstrekkers lenen het geld liever uit tegen een aantrekkelijke rente dan dat zij het in risicovolle aandelen stoppen. Het is vaak voor beide partijen goedkoper.

Ook lenen zonder bank?

Wij bieden aantrekkelijk leningen aan, voor mensen die niet via de bank willen of kunnen lenen. Wil je ook lenen zonder de tussenkomst van de bank? En wil je weten welke opties er voor jou zijn om goedkoop te lenen? Doe een aanvraag en we nemen direct contact met je op. In de meeste gevallen is de lening zo geregeld dat je het geld nog dezelfde dag op je rekening hebt!

Getagd met afsluiten onderhandse lening, belasting onderhandse lening, onderhandse lening afsluiten, onderhandse lening aftrekbaar, Onderhandse lening hypotheek, onderhandse lening rente

 

Let op: geld lenen kost ook geld.