Met spoed een lening nodig? Geen probleem! Vandaag nog gestort!

422393-2322-29Je wilt een bedrag lenen, en het liefst zo snel mogelijk. Dan zit je bij ons helemaal goed. Wanneer je een aanvraag doet voor een lening, kun je ervan uitgaan dat het gewenste bedrag na goedkeuring van je dossier na één dag al op je rekening staat!


Weet waarvoor je leent

Natuurlijk wil je de goedkoopste lening afsluiten. Wat minstens zo fijn is, is dat het geld direct op je rekening staat. Vaak is dat nodig in onverwachte situaties als renovaties of reparaties. Maar waar je je geld ook aan uit wilt geven, bij ons hoef je nooit lang op het geld te wachten! Ga je bijvoorbeeld voor een hypotheek? Of een auto? Bij verschillende typen leningen horen verschillende rentepercentages.

Energiekosten

Wist je dat wij groene initiatieven eigenlijk alleen maar ondersteunen? Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen zonnepanelen voor je huis aan te schaffen. Deze energiebesparing is niet alleen goed voor je portemonnee, zeker ook voor het milieu. Wij maken het mogelijk een groot bedrag te lenen voor dit soort doeleinden. Bijvoorbeeld wanneer je ervoor kiest een warmtepomp aan te schaffen. Dit zijn vaak grotere uitgaven. Daarom is het prettig als je 15.000 euro kunt lenen. Dan kun je eindelijk dat dubbel glas laten installeren. Of een duurzame kachel aanschaffen. Wist je al dat wij hierbij een heel gunstig rentepercentage verschaffen? Zo kun je al tegen 3.99% rente een lening aanschaffen wanneer het gaat om energiebesparende uitgaven! Ook voor kleinere uitgaven is dit mogelijk, wanneer het gaat om 1.250 euro bijvoorbeeld.

Getagd met geld lenen spoed, Met spoed geld lenen, mini lening belgie, snel geld lenen, spoed lening belgie

 

Let op: geld lenen kost ook geld.