Consumptief krediet nodig? Geen probleem!

185086-3x2-340x227Denk je aan de aanschaf van huishoudelijke apparatuur, zoals een nieuwe koelkast? Maar valt het financieel voor jou even flink tegen? Dat is heel gebruikelijk. Meestal gaat het om flinke uitgaven. De aanschaf van bijvoorbeeld een wasmachine doe je dan ook niet zomaar. Ook voor een vaatwasser of een diepvriezer moeten de meeste mensen een periode sparen. Bij ons is het mogelijk geld te lenen voor dit soort uitgaven.

Persoonlijke lening

Het zogeheten consumptief krediet kun je bij ons gemakkelijk aanvragen. Dit is een vorm van een lening om de aanschaf van goederen mee aan te duiden. Denk hierbij aan auto’s, witgoed, maar ook het bekostigen van een reis. Je kunt een persoonlijke lening afsluiten in de vorm van consumptief krediet. Daarbij moet je goed op een aantal zaken letten. Het bedrag dat je wilt lenen, wordt in een keer op je bankrekening gestort. Erg handig wanneer je in een keer een groot bedrag nodig hebt. Je betaalt terug in een vaststaand aantal termijnen. Je weet van tevoren ook wat je kwijt zult zijn aan rente. Omdat het verloop van de lening vaststaat, weet je waar je aan toe bent.

Doorlopend krediet

Een andere consumptieve kredietvorm die vaak gebruikt wordt, is een doorlopend krediet. Wanneer je kiest voor deze leenvorm, kun je gedurende de looptijd van de lening steeds opnieuw geld opnemen. Over het openstaande saldo wordt dan rente berekend. Bij ons kun je, wanneer je kiest voor het afsluiten van een persoonlijke lening, profiteren van een groot aantal voordelen.

Start hier je aanvraag voor een lening!

Getagd met Afsluiten Consumptief krediet, belasting Consumptief krediet, Consumptief krediet, Consumptief krediet afsluiten, Consumptief krediet aftrekbaar, Consumptief krediet belasting

 

Let op: geld lenen kost ook geld.