Is Mozzeno betrouwbaar?

mozzeno betrouwbaarMozzeno is momenteel een van de meest populaire online kredietverstrekkers. Die populariteit is niet verwonderlijk, gezien de zeer gunstige voorwaarden waaraan u kan lenen. Met een lage JKP en de mogelijkheid om een leningaanvraag rechtstreeks online in te dienen, wordt het u dan ook erg makkelijk gemaakt. U wordt zelfs beloond als u correct terugbetaalt. Te mooi om waar te zijn? Wij bekeken het en concluderen: Mozzeno werd unaniem goedgekeurd!

Met Mozzeno leen je in 4 stappen

Alles begint met uw aanvraag. Die kan u eerst simuleren door het bedrag in te geven dat u nodig heeft en aan te geven waarvoor u het wenst te gebruiken. Mozzeno vraagt ook enkele gegevens van u op, maar geen nood, die behandelen ze in alle discretie. Uw aanvraag wordt dan onmiddellijk geanalyseerd: is deze lening zowel voor u als de kredietverstrekker interessant? Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met uw financiële situatie, maar ook met eventuele tegenslagen.

Mozzeno is net even anders dan de klassieke kredietverstrekker, het financieringsmodel wordt ondersteund door een gemeenschap van investeerders. Deze investeerders maken uw lening mogelijk. Nadat er genoeg investeringsgeld werd verzameld, wordt uw lening goedgekeurd en staat het geld binnen de kortste keren op uw rekening. Ook dit is uniek: wanneer u tijdig terugbetaalt, krijgt u zowaar een beloning.

Financiële gemoedsrust en reglementair correct

Mozzeno toont dat het wel degelijk om haar klanten geeft door een levensverzekering aan te bieden, maar werkt ook in het algemeen zeer transparant. Enerzijds heeft dat te maken met de bedrijfsfilosofie, anderzijds legt de Belgische wetgeving dit – terecht natuurlijk – op aan financiële instellingen. Voordat de financiële instelling dit verfrissende samenwerkingsmodel in ons land mocht lanceren, heeft het aan verschillende reglementaire stappen moeten voldoen. Er werd een prospectus ingeleverd bij en goedgekeurd door de FSMA. De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten is een onafhankelijke, openbare instelling die streeft naar een eerlijke en correcte behandeling van de financiële consument, u dus, en naar integere financiële markten. In samenwerking met de Nationale Bank van België houdt deze organisatie nauwkeurig toezicht op de Belgische financiële sector.

Als de FSMA haar fiat geeft, kan u er dus zeker van zijn dat een financiële instelling integer, oprecht en correct handelt. Onder meer de risicofactoren, verantwoordelijke personen en het businessmodel van Mozzeno werden grondig gecontroleerd door de FSMA en goedgekeurd. Daarom kan Mozzeno met recht en reden zeggen dat ze het beste voor heeft met zowel kredietnemers als investeerders. Al deze informatie kan je ook tot in het kleinste detail, zelfs in het Engels, terugvinden op de website van Mozzeno en op die van de FSMA.

Het positieve geld? Naam niet gestolen!

Naast een correcte financiële dienstverlening, maakt Mozzeno ook actief werk van een van haar andere doelstellingen: de hedendaagse economie stimuleren! Hoe het dat doet? Door geld te lenen aan wie het nodig heeft, maar ook een interessant investeringsmodel aan te bieden voor wie zijn of haar geld wilt laten leven. Mozzeno wil zo vandaag al projecten realiseren die anders pas morgen mogelijk zouden zijn. Stilstand is achteruitgang en geld moet leven, circuleren en rollen!

In feite keert Mozzeno met dit zakenmodel terug naar de basis van ons economisch systeem, waarbij spaargeld wordt gebruikt om projecten van anderen te financieren. Zonder complexe structuren wordt zo aan personen als u en ik de mogelijkheid gegeven om op een eenvoudige manier, volledig online, een lening aan te gaan. Wat uw reden ook is om die lening aan te gaan, welk project u ook wenst te realiseren: Mozzeno wil u de kans geven dat ook daadwerkelijk te doen. Als particulier krijgt u zo dus een unieke kans om uw persoonlijk project op een verantwoorde manier te financieren en binnen de kortste keren te verwezenlijken.

Win-winsituatie voor iedereen

Mozzeno biedt leningen aan een zeer scherp Jaarlijks Kostenpercentage, waaronder de rentevoet dus valt. De JKP kan variëren van een erg voordelige 2,60%, in geval van correcte terugbetaling, tot maximaal  12,49%. Dit wordt berekend op basis van het bedrag, de duur van de overeenkomst en de risicoklasse waartoe u behoort. In plaats van een voordelige JKP voor alle financiële consumenten aan te bieden, wil Mozzeno u  juist stimuleren om op tijd terug te betalen door u te belonen wanneer u hierin slaagt.

Mozzeno biedt een brede waaier aan leningen aan. Omdat op dromen geen grens mag staan, mag ook op het soort lening dat u wilt aangaan niet teveel beperkingen worden opgelegd. Je kan lenen voor kleine verbeteringen aan uw dagelijkse leven, maar evenzeer voor grote projecten om een lang gekoesterde droom eindelijk in vervulling te zien gaan. Mozzeno gelooft alvast dat het kan, nu u nog?

Vraag hier uw lening aan!

Getagd met autolening, beloning correcte terugbetaling, beschermde lening, betrouwbare kredietverstrekker, direct geld lenen, elektrische fiets lening, fietslening, gecontroleerde financiële instelling, Goedkoop geld lenen, investeren zonder zorgen, lenen zonder zorgen, lening huwelijk, lening simulatie, makkelijk investeren, mozzeno betrouwbaar, online geld lenen, persoonlijke lening, project realiseren lening, prospectus mozzeno goedgekeurd, renovatielening, snel geld lenen, studentenlening, studielening, vakantielening

 

Let op: geld lenen kost ook geld.