Hypotheek lening nodig?

hands-reaching-out-in-sky-10058409 copyIn Nederland hebben we de luxe om te kunnen wonen waar we willen, mits we het geld ervoor hebben. Gelukkig is daar de hypotheek lening. Haal er het maximale uit, zodat je zo min mogelijk hoeft te betalen. Lees verder en ontdek hoe je snel je hypotheek lening aan kunt vragen!

Hoe gaat het in zijn werk

Een hypotheek komt neer op het lenen van geld om je woning te kunnen kopen. Je woning is hierbij het onderpand van je lening, waarover je jaarlijks rente betaalt. Gelukkig betaalt de overheid mee en mag je de rente die je over je lening betaalt, aftrekken van jouw maandelijkse inkomen. Dit resulteert in het betalen van minder inkomstenbelasting. Als je in aanmerking wenst te komen voor de hypotheekrenteaftrek, moet je de hypotheek binnen dertig jaar aflossen. Dit kan op twee manieren: door gelijke stapjes of in het begin minder en later meer. De meerderheid vindt het prettig om vaste lasten te hebben die niet al te veel schommelen. De rente over deze vorm van lenen ligt echter wel wat hoger. Voor de lineaire hypotheek betaal je minder. Welke manier van lenen en afbetalen je ook prefereert, het wordt mogelijk gemaakt op geld-lenen-zonder-bank.be! Aan de hand van de waarde van je woning en van je inkomen wordt de maximale hypotheek bepaald. Hiervan mag je een bepaald percentage lenen (wordt jaarlijks aangepast) waarbij er rekening wordt gehouden met de financiële situatie van de lener. Dit berekenen wij graag voor je, waardoor je precies weet hoeveel je kunt lenen en direct van start kunt gaan!

Getagd met berekenen hypothecaire lening, Hypotheek afsluiten, hypotheek simulator, hypotheek vergelijken, hypotheekaflossing, simulator hypotheek

 

Let op: geld lenen kost ook geld.