Het is de hoogste tijd voor een nieuwe badkamer

Tijd voor een nieuwe badkamer

Een nieuwe badkamer? Dit zijn de actuele trends

Op zoek naar toilet inspiratie of badkamer inspiratie omdat je overweegt de badkamer te verbouwen? Misschien is het hoog tijd voor een nieuwe badkamer. In dat geval is het des te leuker om deze te moderniseren met de meest actuele trends. Op dit moment zijn er diverse leuke trends voor de badkamer. Wij zochten uit wat de leukste trends zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Ronde spiegels

Bekijken we badkamers voorbeelden dan zien we veel ronde spiegels terug. Spiegels met ronde vormen, maar ook ovale spiegels zijn een echte trend in de badkamer. Ook worden spiegels met opvallende accenten veel gezien. Denk aan een ronde spiegel met verlichting, zwarte accenten of een grote gekleurde rand. Veel spiegels beschikken tegenwoordig over LED verlichting of hebben een spiegelverwarming. Er zijn zelfs ronde spiegels met een radio. Kies jij ook voor zo’n trendy slimme spiegel?

Marmer in de badkamer

Ook marmer is een echte trend in de badkamer. Met marmer haal je een echt gevoel van luxe naar je badkamer toe. Hiermee maak je jouw badkamer net zo stijlvol als de badkamers in hotels. Kies voor marmeren tegels of ga voor een marmeren wastafelblad. Je kunt ook een marmeren waskom plaatsen. Maak het af met gouden of zwarte kranen en geef je badkamer net wat extra’s. Deze trend zal de komende tijd zeker nog in blijven.

Terrazzo

Terrazzo is helemaal on trend. Terrazzo wordt gemaakt via een oude techniek waarbij korrels aan een speciaal mengsel worden toegevoegd. Dit wordt gepolijst na het drogen hiervan. Zo ontstaat de kenmerkende look van een wit item met verschillende kleuren korrels. Door verschillende marmer korrels en/of glas met elkaar te mengen, ontstaan er verschillende unieke kleurmengsels. Kies voor een wastafelblad van Terrazzo of ga voor prachtige Terrazzo tegels. Ook in de toiletruimte staan deze tegels werkelijk prachtig.

Zwarte items in de badkamer

Ook zwarte items in de badkamer zijn zeker aan te raden en passen perfect bij de industriële woonstijl. Ga voor stijlvolle zwarte kranen of een stijlvolle zwarte regendouche en voeg hier ook andere zwarte accessoires aan toe. Combineer dit met robuuste materialen zoals houten badkamermeubels en stalen items. Veel gezien bij een industriële badkamer is een glazen douchewand met een zwarte rand.

Weet jij al wat je van jouw badkamer gaat maken?

Getagd met Tijd voor een nieuwe badkamer

 

Let op: geld lenen kost ook geld.