Wil je leningen samenvoegen? Dat kan!

Cheap-Auto-Insurance-ratesMoeite met de eindjes aan elkaar knopen en heb je altijd een stukje maand over aan het einde van je geld? Je bent niet de enige! Zeker wanneer je veel vaste lasten en kosten hebt, kan het voorkomen dat je soms het overzicht even kwijt bent. Heb je dus verschillende kredieten of kredietkaarten bij verschillende financiële instellingen? Het hergroeperen van al die kredieten kunnen resulteren in een lagere maandlasten.

Lagere maandlasten door samenvoegen van kredieten en kredietkaarten

Door alle leningen en kredietkaarten van verschillende instellingen te hergroeperen, kun je vaak de maandlasten flink drukken. Wij bekijken uw leningen op een andere manier en als je al deze verschillende kredieten hergroepeert bij ons aan een lagere rentevoet, kunt u genieten van lagere maandlasten. We berekenen onmiddellijk jouw voordeel en voegen de leningen samen op jouw verzoek. We zorgen dan dat je nieuwe krediet binnen een nieuwe termijn wordt aangepast op jouw budget en wensen.

Ademruimte door hergroepering van je kredieten

Je geniet meteen van een vaste lagere maandelijkse kredietlast vanaf het moment dat we alles voor je hebben samengevoegd Omdat je één maandelijkse afbetaling doet, heb je veel meer overzicht in je financiële situatie. Er is een vast rentepercentage dat lager ligt dan voorheen. Het samenvoegen van leningen kan leiden tot een langere looptijd van de kredieten. Je maandaflossing ligt merkbaar lager, maar de mogelijkheid bestaat dat aan het einde van de looptijd het terug te betalen bedrag hoger ligt. Het grote voordeel dat je hiervoor terugkrijgt, is de financiële inzichtelijkheid door één maandelijks aflossingsbedrag tegen een vast rentepercentage. Je betaalt merkbaar minder maandelijkse kosten en je krijgt dus ademruimte om je leningen af te lossen. Klinkt dit ook als een hele geruststelling? Laat ons dan je leningen samenvoegen!

Getagd met hypotheek en lening samenvoegen, lening samenvoegen, samenvoegen hypotheek, samenvoegen lening, samenvoegen van leningen

 

Let op: geld lenen kost ook geld.