Wil je een groene lening? Geen probleem!

$_35Energie is kostbaar en we ondervinden allemaal de gevolgen hiervan: het wordt steeds duurder. Toch zijn er ook vele manieren om geld te besparen op energie, omdat er ook steeds meer mogelijk is. Tegenwoordig halen we onze energie niet meer enkel uit kolen, olie en andere delfstoffen, maar uit veel milieuvriendelijkere bronnen: het water, de wind en de zon. Ook particulieren kunnen hun woonomgeving zo aanpassen dat ze profiteren van de voordelen van deze manier van energie opwekken. Zonnestralen zijn bijvoorbeeld gratis en dus betalen de aanpassingen zich na verloop van tijd terug.

Wat is een groene lening?

Een groene lening is er voor iedereen die energie- en milieubesparende werken wil uitvoeren in zijn woning. En groene lening kan dus gebruikt worden voor bijvoorbeeld aanpassingen aan ramen en deuren om zo de isolatie van de woning te verbeteren. Ook voor andere isolatieaanpassingen kan de lening worden gebruikt, net als voor een nieuwe condensatieketel en thermostaatkranen. Voor het plaatsen van zonnepanelen kan de groene lening ook worden gebruikt.

Een groene lening aanvragen

Mensen die aanpassingen doen aan hun woning met een groene lening doen dus niet alleen zichzelf een plezier, maar doen ook iets goed voor het milieu. En daar plukken onze kinderen en alle generaties daarna de vruchten van. Bij het aanvragen van een groene lening wordt gekeken naar jouw persoonlijke situatie en de aanpassingen van de woning. De lening past dus goed bij jouw wensen en budget. En de energiebesparende aanpassingen die je kunt doen met een groene lening zijn naast milieuvriendelijk ook nog eens goed voor de eigen portemonnee!

Getagd met aanvragen groene lening, groen lening zonnepanelen, groene lening, groene lening afsluiten, lenen voor zonnepanelen, lening voor zonnepanelen

 

Let op: geld lenen kost ook geld.