Startkapitaal lenen? Geen probleem!

seeds_0Soms heb je al jaren de droom om voor jezelf te beginnen. Sommigen kiezen ervoor een eigen nagelstudio te starten, anderen een kledingzaak en weer anderen openen een lunchroom. Iedereen loopt tegen hetzelfde probleem aan: startkapitaal. Zie maar eens een eigen onderneming te starten zonder inleg. Dat is niet mogelijk.


Geld lenen als starter

Je komt er niet omheen, wanneer je voor jezelf begint, moet je investeren. Of het nu is in materiaal, in een laptop met software of in de huur van een pand, je zult aanvankelijk een flinke som geld moeten neerleggen. De meeste startende ondernemers hebben niet genoeg gespaard om dit in een keer te kunnen realiseren. Dus zul je van anderen moeten lenen. Het probleem is echter, dat je als starter niet ver komt. Je moet bij banken je bedrijfsresultaten kunnen overhandigen om een lening te krijgen. Dit is nodig om te bepalen of jij de lening wel kunt afbetalen. Waar banken geen rekening mee houden, is dat je als starter vaak nog helemaal geen resultaten kunt laten zien van je bedrijf. Bij ons ben je als starter echter meer dan welkom!

Het gemak van lenen

Bij ons kun je heel gemakkelijk jouw startkapitaal lenen. Je zult bij ons niet zoveel moeilijkheden ondervinden als bij banken of andere kredietverstrekkers. Startende ondernemers verdienen een kans op de arbeidsmarkt. Wij zijn van mening dat een eigen onderneming al genoeg energie kan kosten, daarom is het wel zo prettig als de geldzaken heel soepel verlopen!

Getagd met als ondernemer lenen, Geld lenen als ondernemer, geld lenen voor eigen bedrijf, geld lenen voor eigen zaak, Lenen voor eigen bedrijf, lenen voor eigen zaak

 

Let op: geld lenen kost ook geld.