Sociaal lenen kan je hier!

revenuerise1Niet iedereen zit even goed in de slappe was. De één heeft vanzelfsprekend wat meer te besteden dan de ander. Toch hebben de mensen met minder geld net zo goed recht op het verwezenlijken van hun dromen of op het netjes afbetalen van overige kosten. Daarom is er voor deze mensen gelukkig een sociale lening. Deze is bestemd voor mensen met lagere inkomens, met problematische schulden, die bij een andere kredietverstrekker geweigerd worden, met een tijdelijke verblijfsvergunning en/of op grond van hun leeftijd geen krediet krijgen. Zij kunnen zo geld lenen voor huishoudelijke apparaten of meubilair, voor het aflossen van betalingsachterstanden of om overige (kleine) schulden af te lossen. Het is echter niet mogelijk om bij een sociale lening het geld te gebruiken voor luxeartikelen, zoals een auto, motor, caravan of boot.

Hard nodig

Een sociale lening is vaak de laatste mogelijkheid voor de mensen in bovenstaande categorie(ën). Verantwoord lenen staat hierbij voorop. Hoeveel je kunt lenen en binnen welke termijn het moet worden afbetaald, dient vooraf goed te worden afgesproken. Haalbaarheid en consumentenbelang, dát vind je bij geld-lenen-zonder-bank.be! Gelukkig zijn de rentevoeten lager dan een algemene lening. Wij bieden indien nodig ook de financiële begeleiding die je nodig hebt. De één kan nou eenmaal beter omgaan met geld dan de ander. Wij lichten ons advies altijd duidelijk toe. Om voor een sociale lening in aanmerking te komen, dien je een aantal documenten te tonen. Maak vandaag nog een afspraak, zodat we samen met jou kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn die bij jouw situatie passen!

Getagd met sociale lening, sociale lening aanvragen, sociale lening afsluiten, Vlaamse Woonlening, vlaamse woonlening aanvragen, Vlaamse woonlening afsluiten

 

Let op: geld lenen kost ook geld.