SMS lening? Snel geld op je rekening, kom hier!

corporate-100261274Wanneer je een vaste baan hebt, krijg je elke maand op dezelfde dag je loon op je rekening gestort. Natuurlijk gaan hier meteen al je vaste lasten vanaf en dan blijft er misschien al niet zo heel veel meer over. Het kan dus best wel eens voorkomen dat je op het einde van de maand plots wat tekort komt.

Hoe verhelp je dat? Met een persoonlijke lening natuurlijk! Daarmee leen je quasi onmiddellijk een klein(er) bedrag: handig als je een snelle aankoop wilt doen. Bovendien is het Jaarlijks Kosten Percentage voordeliger dan bij de intussen verdwenen SMS leningen.

Direct geld op je rekening

Op momenten wanneer je even niet aan je geld kan of wat tekort komt, kan een minilening een uitkomst zijn. Een minilening is een lening waarbij je vaak tot maximaal een paar duizend euro kunt lenen, maar wel de garantie hebt dat het direct op je rekening staat. Bij bepaalde kredietverstrekkers had je vroeger zelfs de mogelijkheid om te sms’en, waarna het geld direct op je lening wordt gestort: een SMS lening. Een dergelijke rekening betaal je meestal binnen een korte periode terug, wat weer als voordeel heeft dat het jaarlijks kostenpercentage vrij laag is.

Jammer genoeg behoren SMS leningen tot het verleden. Een betere optie vandaag de dag is een persoonlijke lening. Ook een persoonlijke lening kan je afsluiten voor een klein bedrag, tot enkele duizenden euro’s. Persoonlijke leningen zijn beter dan SMS leningen omdat de JKP’s gunstiger zijn. Daardoor betaal je dus een lagere rentevoet. Ook de administratiekosten bij persoonlijke leningen vallen lager uit. In feite is het dus goed dat SMS leningen niet meer bestaan, want persoonlijke leningen komen je als consument gewoonweg goedkoper uit!

Verschillende aanbieders

Een zogenaamde persoonlijke lening zul je niet snel bij een bank kunnen afsluiten. Onafhankelijke kredietverstrekkers bieden echter wel dit soort leningen aan. Op onze site kun je gemakkelijk een overzicht vinden van alle verschillende aanbieders van een dergelijke lening. Bovendien kun je meteen zien wat het minimaal en maximaal te lenen bedrag is en hoeveel geld je kwijt zult zijn aan het jaarlijks kostenpercentage. De aanvraag kan tegenwoordig al heel snel geregeld zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan is het altijd een goed idee om vooraf even vrijblijvend zo’n lening te simuleren. Dan weet je meteen waar je aan toe bent.

Getagd met aanbieders sms lening, sms lening, sms lening aanbieders, sms lening afsluiten, wat is een sms lening

 

Let op: geld lenen kost ook geld.