Mini lening nodig? Geen probleem!

borrowing-from-family-and-friendsAls je ervoor kiest een speciale lening af te sluiten bij geld-lenen-zonder-bank.be, ondermijn je de nadelen die je wel zou ervaren bij een bank. Zo zijn de rentevoeten lager, de bedragen variabeler en de voorwaarden soepeler. Een mini lening nodig? Geen probleem! Zo kun je bijvoorbeeld maar liefst twee maanden doen over het terugbetalen van je mini lening. Op deze manier ervaar je al het voordeel van het lenen van een klein bedrag, maar draai je hier niet voor op, doordat je het extra snel moet terugbetalen. Dan is er ook nog de “comfort lening plus”, waarbij je slechts 5,7% interest betaalt. Je kunt tegelijkertijd een bedrag lenen tot 7500 euro! Genoeg om een hoop leuke dingen mee te doe, of om snel jouw vaste lasten af te lossen. Lenen met al het voordeel en zonder al het nadeel. Je doet het bij ons!

Waarom een mini lening?

Het einde van de maand kan vies tegenvallen. Wat extra bestedingsruimte is dan mooi meegenomen, maar het hoeft niet zoveel te zijn. Het is vaak al voldoende om twee keer de boodschappen te kunnen doen, dat ene cadeautje voor je moeder nog te kunnen betalen of om één keer achterstallige huur in te halen. “Normale” leningen hebben echter vaak wel een behoorlijke omvang. De mini lening geeft je net die ademruimte die je nodig hebt. Zoals je al hebt kunnen lezen, is het voordeel van een mini lening dat je kunt profiteren van een langere terugbetalingstermijn. Klein lenen, groots voordeel!

Getagd met aanbieders mini lening, afsluiten mini lening, mini lening afsluiten, mini lening simulator, Minilening afsluiten, simulator mini lening

 

Let op: geld lenen kost ook geld.