Lenen voor bouwgrond? Geen probleem!

grass-100197801Stel je eens voor, je droomt al jaren van een eigen huisje in het dorp waar je bent opgegroeid, maar hebt geen zin om in één van de bestaande huizen in het dorp te gaan wonen. Nee jij wil zelf je eigen droompaleis bouwen. Op een dag rijd je naar je ouders toe, wanneer je opeens een bord ‘te koop’ in het weiland ziet staan. Een kavel kopen, natuurlijk!


Bouwgrond financieren

Wanneer je in een situatie als hierboven beschreven terecht komt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk tot actie overgaan en het stuk bouwgrond kopen. Vaak hebben mensen echter niet de middelen om zo’n lap grond te financieren. Dan is een lening een uitkomst. Er wordt meer dan eens gedacht dat het niet mogelijk is om te lenen voor het kopen van bouwgrond, maar niets is minder waar. Vroeger kon er alleen geld geleend worden bij de banken, en juist de banken stellen tegenwoordig steeds meer eisen aan je als je een lening wilt aanvragen. Gelukkig zijn er ook steeds meer onafhankelijke bedrijven die jou wel een lening willen verstrekken. Zo kun jij toch je dromen waarmaken.

Vergelijk de tarieven op onze site

Op onze site kun je terecht om allerlei soorten leningen, bij verschillende soorten verstrekkers te vergelijken, en vervolgens meteen aan te vragen. Je bent dus niet afhankelijk van de bank, maar kunt bij ons gewoon via het internet je lening afsluiten. Dus kijk, vergelijk en vraag direct de lening van jouw keuze aan. Ideaal toch?

Getagd met belasting lenen voor bouwgrond, Lenen voor bouwgrond, lenen voor bouwgrond belasting, lenen voor bouwgrond fiscaal aftrekbaar, lenen voor bouwgrond simulatie

 

Let op: geld lenen kost ook geld.