Lenen bij het Vlaams Woningfonds? Dat is mogelijk!

log-cabin-birdhouse01We beginnen ons leven bijna allemaal bij onze ouders thuis. Daar wonen we een hele poos en dan wordt het tijd om uit huis te gaan. Sommigen gaan eerst een paar jaar in een studentenkamer wonen, anderen gaan meteen een appartement voor zichzelf huren. Daarna gaan veel van ons samenwonen in een huurwoning en dan is het tijd voor de grootste stap: het kopen van je eigen huis. Helaas heeft lang niet iedereen genoeg geld op zijn bankrekening staan om zo’n huis helemaal zelf te kunnen financieren. Gelukkig is er dan het Vlaams Woningfonds om je een handje te helpen.

Wie zijn wij?

Het Vlaams Woningfonds is een fonds dat sociale woonkredieten toekent aan gezinnen en alleenstaanden die een reglementair begrensd inkomen hebben. Ze verstrekken leningen voor de aankoop of het behoud van een woning, de verbouwing van een woning, het kopen van een nieuwbouwwoning en het kopen van bouwgrond. Onder bepaalde voorwaarden verstrekken ze zelfs sociale woonkredieten om bestaande hypothecaire leningen af te kunnen lossen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wanneer jij een woning bezit, of van plan bent te kopen of te gaan laten bouwen in het Vlaams Gewest, kun je in aanmerking komen voor een lening bij het Vlaams Woningfonds. Natuurlijk zijn hier wel de nodige voorwaarden aan verbonden. Voor de voorwaarden kun je een kijkje nemen op hun website. Mocht je aan de voorwaarden voldoen, dan heb je een mooie kans om een voordelige lening af te sluiten bij een betrouwbare kredietverstrekker.

Getagd met geld lenen vlaams woningfonds, lenen vlaams woningfonds, vlaams woningfonds, vlaams woningfonds aanvragen, vlaams woningfonds geld lenen, vlaams woningfonds lenen

 

Let op: geld lenen kost ook geld.