Kom hier je hypothecaire lening berekenen!

arrsm-6-1We dromen allemaal van een eigen huis. Een huis kopen kent namelijk een groot aantal voordelen ten opzichte van huren. Wie huurt, moet huur betalen aan de huisbaas, maar ziet dat geld nooit meer terug. Goed, je bent dan geen eindverantwoordelijke van de woning en zit nergens aan vast, maar je hebt ook niet alle voordelen die een huiseigenaar wel heeft.

Voordelen van een koophuis

Wie een huis koopt, heeft stabiele vaste lasten en ook geen last van huurverhogingen. Wanneer de hypotheek wordt afgelost, is het huis van jouw. De waarde van de maandelijkse hypotheekaflossingen zijn dus een investering in je woning en de waarde van de huis hoort bij je vermogen. Als huurder bouw je geen vermogen op. Verbeteringen maken jouw huis meer waard en het heeft dus zin om de woning aan te passen naar je wensen en een verbouwing te doen wanneer je dit zou willen. Huurders die aanpassingen doen, maken dus niet alleen de huisbaas blij, kopers worden er ook zelf beter van.

Wat kun jij lenen?

Mensen die dromen van een eigen huis zullen met de aanschaf van hun droomoptrekje dan ook de grootste aankoop van hun leven doen. En ondanks dat je de hypotheek even moet regelen, is het ook de leukste aankoop van je leven. Wil je weten wat jij kunt huren om deze droom waar te maken? Hoeveel je kunt lenen, hangt af van je inkomen en over het
algemeen mag je niet meer afbetalen aan leningen dan 33% van je maandelijkse inkomen. Voor het lenen van een groter bedrag kun je de aflossing dus verspreiden over een langere tijd. Bereken de lening aangepast op jouw situatie en wensen met de hypotheek lening simulatie!

Getagd met Hypotheek afsluiten, Hypotheek berekenen, hypotheek simulatie, hypotheek simulator, maximale hypotheek berekenen, simulatie hypotheek, simulator hypotheek

 

Let op: geld lenen kost ook geld.