Geld lenen om schulden af te betalen? Dat is mogelijk!

gold-credit-card-1009156Heb je schulden met een hoge interestvoet, dan is het een goed idee om een lening af te sluiten met een lagere interestvoet, om die eerste schulden af te betalen. Dat heet ‘leningen consolideren’ en het zorgt ervoor dat je uiteindelijk minder betaalt in totaal, want je moet minder hoge afbetalingen doen en/of minder lang betalen!

Tegenwoordig zijn er een hoop dingen in het leven die ervoor kunnen zorgen dat je in één klap in financiële nood komt te zitten. Bijvoorbeeld wanneer je altijd een goedlopende eigen zaak hebt gehad, maar door de financiële crisis het zo slecht gaat met je bedrijf dat je failliet wordt verklaard. Of wanneer je na jaren besluit om een echtscheiding aan te vragen en het huis en alle bezittingen tussen jou en je partner moeten worden verdeeld. In deze gevallen is het goed mogelijk dat je met grote schulden komt te zitten. Schulden waar je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf wil.

Geld lenen

Tegenwoordig bestaat er gelukkig een regeling waardoor je een lening af kunt sluiten om je schulden mee af te kunnen betalen. Wanneer je schulden hebt bij de bank, is het goed mogelijk dat zij een heel hoog jaarlijks kostenpercentage hanteren. Het kan dus voordeliger zijn om een lening af te sluiten met een lager jaarlijks kostenpercentage en met dit geld in één keer je schulden bij de bank af te lossen. De bank zal je zo’n soort lening niet snel verschaffen, maar er zijn genoeg onafhankelijke kredietverstrekkers die wel bereid zijn om jou een dergelijke lening af te laten sluiten.

Kijk en vergelijk

Op onze site vind je heel gemakkelijk een overzicht van allerlei verschillende kredietverstrekkers die jou een lening kunnen aanbieden. In een handig overzicht kun je tevens meteen zien wat voor jou het jaarlijks kostenpercentage zal zijn en hoeveel je maximaal kunt, en minimaal moet lenen.

Getagd met lenen om schuld af te betalen, lenen om schuld af te lossen, lening om schuld af te betalen, lening om schuld af te lossen, schuld aflossen lenen

 

Let op: geld lenen kost ook geld.