Geld lenen met negatieve bkr? Geen probleem!

470083_3475463650959_714646021_oOp tijd je geld betalen is belangrijk. Het zorgt voor regelmaat en bovendien zijn andere mensen hier afhankelijk van. Normaal probeer je dus altijd alles netjes op tijd te betalen. Immers: mocht je dit niet doen, zitten hier gevolgen aan vast. Meestal krijg je eerst een waarschuwing of een herinnering en pas als jij het écht bont hebt gemaakt door niet te betalen, wordt er actie ondernomen.


Als je ooit dus een of meerdere keren keer niet voldaan hebt aan je betalingsverplichtingen, wordt een melding gedaan door de kredietverstrekker bij Bureau Krediet Registratie (BKR). Dit kan gaan om de huur of om een abonnement, bijvoorbeeld voor je telefoon. Eigenlijk werkt zo’n melding alleen in je eigen voordeel: het helpt voorkomen dat je financieel teveel hooi op je vork neemt. De informatie over jou en je betalingen wordt vastgelegd in het Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI), waar organisaties kunnen worden geïnformeerd over jouw doen en laten. Het gevolg? Als jij geld wilt lenen bij een bank, wordt dit niet toegelaten. Immers: als je geen geld hebt, kun je het ook niet uitgeven.

Tóch geld lenen

Wij bij geld-lenen-zonder-bank.be snappen dat het hard nodig kan zijn om toch een keertje geld te kunnen lenen. Heb jij een negatieve bkr? Dan is geld lenen toch mogelijk! Natuurlijk is het niet te bedoeling dat je meer leent dan je kunt aflossen, maar het voordeel van de twijfel gunnen wij jou wel en daarom is het bij ons in de meeste gevallen geen probleem. Met slechts één druk op de knop kom je erachter of jouw persoonlijke situatie het toelaat.

Vrijblijvende simulatie

Getagd met geld lenen met bkr notering, geld lenen zonder bkr, geld lenen zonder bkr toetsing, Lenen zonder bkr, lenen zonder bkr toetsing

 

Let op: geld lenen kost ook geld.