Geld lenen als zelfstandige? Geen probleem!

young-tradesmen-working-on-air-conditionerBen je zelfstandige en heb je geld nodig? Wanneer je je oriënteert, zul je al gauw merken dat veel banken en kredietverleners aanvullende voorwaarden stellen wanneer zelfstandigen geld willen lenen. Als zelfstandig ondernemer zou je minder zeker zijn van inkomsten dan iemand met een vast contract. Dit komt omdat diegene weet wat er iedere maand ongeveer aan inkomsten op zijn rekening verschijnt. Als zelfstandige ben je veel meer afhankelijk van je klanten, investeerders etc. Hierdoor maken banken het vaak niet makkelijk voor jou, terwijl je als zelfstandige juist gemakkelijk geld zou moeten kunnen lenen!

Hoeveel geld heb je nodig?


Geen lastige voorwaarden: ook als zelfstandige kun je lenen!

Naast allerlei aanvullende voorwaarden wordt het vaak nog extra lastig voor je gemaakt wanneer je als ondernemer bijvoorbeeld nog geen drie jaar zelfstandig aan de slag bent geweest. Bovendien kijken banken vaak ook naar het bezit van jou als aanvrager, bijvoorbeeld of je een eigen huis bezit of niet. Pas als aan alle voorwaarden is voldaan, gaat de bank overwegen of je in aanmerking komt voor een lening. De bank wil daarvoor jouw bedrijfsresultaten bekijken om inzichtelijk te krijgen wanneer jij de lening zou kunnen afbetalen. De bank maakt dan een profiel van jou als lener. Hoe zit het bijvoorbeeld met jouw jaarcijfers? Of met je maandelijkse omzet? Soms is het als zelfstandige niet mogelijk om bedrijfsresultaten van drie jaar te overleggen, omdat je pas net bent begonnen, of niet genoeg winst maakt. Juist dan zou je recht moeten hebben op een lening vinden wij! Bij ons kun je dan ook als zelfstandige aan een lening komen!

Getagd met lenen als zelfstandige, lenen als zelfstandige ondernemer, lenen als zzper, Lening afsluiten zelfstandige ondernemer, zelfstandige ondernemer lenen

 

Let op: geld lenen kost ook geld.