Geld lenen als je op de zwarte lijst staat = geen probleem!

coins-money-sepia-1722184-o-by-tao-zhyn-646x363Mensen die op de zwarte lijst van de Nationale Bank staan, hebben zich niet aan de betalingsverplichting gehouden van de lening die ze hadden afgesloten. Banken zijn niet soepeler geworden in het uitgeven van kredieten, zeker niet aan mensen die op de zwarte lijst zijn geplaatst. Geen nood! Dit is altijd tijdelijk, al klinkt ‘zwarte lijst’ veel erger dan het in werkelijkheid is. Er zijn namelijk nog andere opties, zoals lenen bij een bvba in plaats van een bank.

start hier je aanvraag voor een lening

 

 

Omzeil de klassieke banken voor een lening en klop aan bij een alternatieve kredietverstrekker. Dit is dus geen bank, maar een bvba. Bvba staat voor ‘besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid’, wat er op neerkomt dat deze vennootschap de risico’s die aan een lening verbonden zijn van hun kant, zelf aangaan. Bij zo’n bvba kan je dus lenen, zelfs al sta je op die zogeheten zwarte lijst. Lenen als je op die zogeheten zwarte lijst staat kan dus zeker!

Op de zwarte lijst staan en toch lenen?

Wanneer je op de zwarte lijst wordt geplaatst, heeft dit ermee te maken dat niet tijdig of met regelmaat aan de betalingsverplichting van een lening kan worden voldaan. Je blijft in principe op de zwarte lijst tot een jaar nadat de volledige lening is afgelost. Tot de tijd dat je wordt geschrapt van de lijst, kun je bij de bank geen geld lenen. Kredietverstrekkers perken op die manier de risico’s zoveel mogelijk in. Wij bieden echter wel mogelijkheden om geld te lenen, ondanks de aantekening bij de bank.

Leen een kleiner bedrag

Zonder bank een krediet aanvragen

Bij ons kun je snel een eenvoudig een krediet aanvragen. Banken zijn niet meer zo vrijgevig als ze ooit waren en dus heeft het geen zin om langs de bank te gaan. Zeker niet wanneer je het geld snel nodig hebt of wanneer je bent aangetekend op de zwarte lijst. Vraag bij ons een krediet aan en je krijgt direct antwoord met een op jouw situatie afgestemd aanbod. Je kunt dan dus lenen zonder papieren rompslomp en lange wachttijd. Bij ons heb je het geld in de meeste gevallen direct op je rekening! Wij bieden mensen op de zwarte lijst de mogelijkheid om te lenen, ook wanneer ze pas geweigerd zijn bij de bank.

Leen een groter bedrag

Sta je voor altijd op de zwarte lijst? Tuurlijk niet!

Hoe gruwelijk zo’n zwarte lijst ook mag klinken, het is zeker geen last die je voor eeuwig met je zal meedragen. Zelfs de slimste economen kunnen al eens een financiële tegenslag te verwerken krijgen. Die zwarte lijst is dus zeker niet het einde van de wereld. Het is een tijdelijke maatregel ontworpen voor banken opdat deze je kredietwaardigheid kunnen controleren. Hoe lang je op die zwarte lijst blijft staan, hangt er van af in welke mate je het door jou geleende bedrag niet tijdig kon terugbetalen. Een zwarte lijst is in elk geval nooit voor eeuwig. Zelfs als je op de lijst staat, kan je nog lenen.

Getagd met lening afsluiten zwarte lijst, lening en zwarte lijst, lening en zwarte lijst melding, zwarte lijst geld lenen, zwarte lijst lening afsluiten

 

Let op: geld lenen kost ook geld.